Kuşlu 2021 Takvimi

Kuşlu 2021 Takvimi

Çizdiğimiz, sevdiğimiz, masal, şiir ve gazellerinin peşine düştüğümüz kuşların şimdi bir takvimi var.

Ben çizdim, Kardelen tasarladı, Sibel şiirler buldu, Onur o biçim öyle olmaz böyle olur dedi, Emine şairlerin peşine düştü; Gül kız kardeşliği hatırlattı. Böylelikle kuşlu takvim, şiirleri ve dizeleriyle birlikte tamam oldu. Yollarımız zor zamanlarda kesişmişti, kuşlarla nefesler aldık.

“Her tür şiddete karşı hayatta kalmış kız kardeşlerimize” ithaf ettiğimiz kuşlu takvim, duvar ve masa takvimi boyunda. İndirmek, hediye etmek ve paylaşmak için burada. Aralık ayında farklı kuşlarla karşılaşacağınız iki versiyon ve iki duvar ve masa takvimi seçeneğini aşağıdan indirebilirsiniz.

Bastırmak isteyenler için not: Takvim ticari olmayan kullanım için uygundur. Hediye ve dayanışma ile daldan dala konsun isteriz. Bastırmak, çoğaltmak, paylaşmak konusunda bir sorunuz olursa kuslutakvimler@gmail.com veya dayanmadiren@gmail.com adreslerine mail atabilirsiniz.
Sevgi ve dayanışmayla,

48 comments

  1. Çok beğendim ve arkadaşlarıma yolladım. Hepsı cok begendı ve nasıl satın alabılırız sordular. Keşke sizden alabılseydık bir yolu var mıdır acaba?

    Beğen

  2. Fikride tasarımıda çok beğendim.Büyük bir emek ve kalite var.Dostlarımla Paylaşmak istedim ama satışınız yokmuş . Paylaşımın serbest olduğunu görünce izninizle paylaşıyorum.

    Beğen

  3. Çok güzel tasarlanmış ve emek verilmiş bir çalışma olmuş. Emeği geçen herkese teşekkürler. Bu kuşlar gibi özgür ve özgün günler gelsin 2021 de inşallah. Sevgiler

    Beğen

  4. Emeklerinize sağlık çok güzel olmuş. Ben de basılı olarak alıp katkıda bulunurum diye düşünmüştüm. Sizin sayfanıza ulaşıp yazdıklarınızı okudum. Paylaştığım herkes teşekkür etti, çok beğenildi. Hepinizin emeklerine yüreğine sağlık. İyi seneler…

    Liked by 1 kişi

  5. bu kadar güzel bir hediye vermemize olanak tanıyıp yarattığınız için teşekkürler. bir gün tanışmak dileğiyle “goca angara”da :))

    Liked by 1 kişi

  6. Emeğinize, yüreğinize sağlık. Takvimde emeği geçenlere, beğenenlere, paylaşanlara, direne direne yaşamayı felsefe edinenlere, kadın cinayetlerinin olmadığı, insanların sömürülmediği, sağlık ve mutluluk dolu bir yıl (yıllar) diliyorum.

    Liked by 1 kişi

  7. Muhteşem insanlarsınız, ellerinize, emeklerinize, ruhunuza sağlık. Bu ekip çalışmasından güzel işlerin devamı geleceğini düşünüyorum. Tüm hayallerinizin gerçekleşeceği bir yıl olmasını diliyorum. Sevgiler.

    Beğen

  8. Harikasınız. O kadar tatlı ki! Bunu yaklaşık 50 kadınla (çoğu bilim kadını) paylaştım. Herkes o kadar mutlu oldu ki. Tekrardan harika bir iş. Teşekkür ederiz ❤

    Liked by 1 kişi

  9. Çok güzel, çok beğendik. Ellerinize, emeğinize, yüreğinize sağlık. Keşke satışı da olsaydı.

    Beğen

  10. O kadar güzel ki… Eşime göstermiştim ne hoş değil mi diye. Gidip bastırmış bugün sürpriz yaptı evimizin duvarina çok yakıştı. Ellerinizee sağlık

    Beğen

Yorum bırakın